Stories
Slash Boxes
Comments
NOTE: use Perl; is on undef hiatus. You can read content, but you can't post it. More info will be forthcoming forthcomingly.

All the Perl that's Practical to Extract and Report

use Perl Log In

Log In

[ Create a new account ]

jonasbn (1153)

jonasbn
  reversethis-{gro.napc} {ta} {nbsanoj}
http://e-diot.dk/
AOL IM: BJonasN (Add Buddy, Send Message)

Perl Programmer located in Copenhagen, Denmark. Active member of Copenhagen Perl Mongers.

Author of:

  • Business::DK::CPR
  • Business::DK::CVR
  • Business::DK::PO
  • Business::OnlinePayment::CashCow
  • Date::Holidays
  • Date::Holidays::Abstract
  • Date::Holidays::Super
  • Date::Pregnancy
  • Games::Bingo
  • Games::Bingo::Bot
  • Games::Bingo::Print
  • Module::Info::File
  • Module::Template::Setup
  • Test::Timer

and maintainer of:

  • Tie::Tools
  • XML::Conf
  • Workflow

Journal of jonasbn (1153)

Monday November 26, 2007
03:03 PM

Problems Solving Themselves?

[ #34980 ]

I have experienced something very weird.

I am using SQL-Ledger and for a long time experienced problems with the CGI based solution on my MacBook Pro running OS X.

The problem has been internal server errors when posting, but the posts went through so I sort of survived.

I have not been able to locate the problem and I was slowly giving up on SQL-Ledger, which is both open source and free.

The mailing list was not able to provide any answers and I had been look at alternative account packages since working with a dysfunctional SQL-Ledger was quite tiresome.

So now I have updated to Leopard and the problem magically went away.

So again I am a happy SQL-Ledger user.

The Fine Print: The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.
 Full
 Abbreviated
 Hidden
More | Login | Reply
Loading... please wait.